Premium Grönbetesägg

Våra Grönbetesägg är en av våra mest populära produkter. Ägg är en fantastisk ingrediens, mångsidig och näringsrik som som få, och påverkas  liksom andra jordbruksprodukter  i både smak och innehåll av djurhållning och foder.

Våra värphöns av rasen Lohman Brun, värper bruna fina ägg. De tillbringar hela sommarhalvåret ute  på betesmarker.  Om natten söker de skydd i "Äggmobilen", hönshuset på hjul som vi inrett med sittpinnar och värpreden.  Vi flyttar hönorna till färskt nytt bete varannan dag. De sprätter, utforskar, sandbadar och äter från det vilda. Vi utfodrar med välbalanserat ekologiskt värphönsfoder och ekologisk havre och vete  från vår lokala spannmålsbonde.

Mycket bättre kan det inte bli, resultatet blir riktigt goda ägg med riktigt gula gulor!

Ägg Prenumeration

Just kan vi inte emot fler äggprenumeranter!

 

Många av våra kunder uppskattar äggprenumerationen - det är en av våra mest etablerade produkter!

 

Hur funkar äggprenumerationen?

Du väljer det antal flak och frekvens som passar ditt hushåll.  Du får dina ägg levererade till en av våra reguljära upphämtningsplatser eller hämtar direkt på gården. Enkelt och bekvämt!

Du kan välja mellan att få dina ägg varannan eller varfjärde vecka, prenumerationen gäller valfritt antal flak om 30 ägg. En prenumerationsperiod sträcker sig vanligtvis över 20-22veckor. Prenumerationsspriset är 120 SEK för 30 ägg.

Vad händer ifall jag inte kan hämta min ägg vid tillfälle under säsongen?

Vi förstår att en veckovis prenumeration är ett stort åtagande - för dig liksom för oss!  

Om du inte kan hämta dina ägg en viss vecka och ingen familjemedlem eller bekant kan hämta åt dig, bara mejla oss eller sms:a åtminstone 24h innan planerad leverans. Du kan då antingen flytta hämtningen till en annan upphämtningsplats på en annan dag samma vecka eller hämta dubbelt upp följande vecka.

 

Våra  produkter

Grönbetesägg - 12 pack

60 SEK

Bruna grönbetesägg i varierande storlekar. På försommaren då våra höns är unga är äggen mindre sedan blir de ständigt större!

Grönbetesägg - Flak 30 pack

130 SEK

Bruna grönbetesägg i varierande storlekar. På försommaren då våra höns är unga är äggen mindre sedan blir de ständigt större!

Please reload

 

Åsen 20, 68695 Västra Ämtervik, Värmland, Sweden

Farming, Innovating & Educating for the benefit of all 

Copyright 2018   Ridgedale Farm AB   Org no. 559095-3344