NYHET! Mängdrabatt Grönsakskasse 2019!

Trots torkan lyckades vi göra sommaren 2018 till en succé.

Nu laddar vi inför en ny odlingssässong! Vi vill göra det så enkelt som möjligt för er kunder och har därför ersatt grönsaksprenumerationen med ett erbjudande om mängdrabatt,

en mer flexibel lösning som kan anpassas efter individuella behov.

 

Varje vecka kommer vi att komponera 1-3 olika temakassar att välja mellan,

1 temakasse kommer att innehålla 5 buntar grönsaker.

(För dig som prenumererade förra året: 1 grönsakslåda 2018 = 2 temakassar)

Du som blir mängdrabattkund förköper 20 kassar för rabatterat pris och hämtar sedan ut dina kassar efter behov. Du kan välja att ta en eller flera temakassar samma vecka  eller ingen kasse alls vissa veckor (inga bekymmer när du är borta på semester!)

 

Mängdrabatten sparar dig 500kr på 20 kassar

 

Du gör din beställning genom REKO ringen den veckan du vill ha grönsaker och anger att du är

M-K - Mängdrabattkund. Självklart kan du lägga en beställning för varje vecka hela sommaren på en gång om det passar dig bättre!

Ridgedales grönsakskasse  2019

Vi erbjuder grönsakskassar  från början av juni till slutet av oktober  till REKO ringarna i Sunne/Torsby och Karlstad  och för hämtning på gården. Varje vecka komponerar vi temakassar efter vad säsongen erbjuder.

En temakasse innehåller 5 buntar med nyskördade, obesprutade prima 100% lokalodlade grönsaker och kommer att kosta 150kr/st

 

För den som bestämmer sig för att följa oss genom säsongen och köpa kassar regelbundet erbjuder vi en mängdrabatt om man betalar i förskott för 20 kassar.

Man har då 20 kassar tillgodo att hämta när det passar på våra ordinarie utlämningsplatser. Mängdrabatten sparar dig 500kr på 20 kassar

 

Vi levererar till våra upphämtningsplatser  i Värmland och på gården (OBS!Denna produkt är inte möjlig att beställa till våra upphämtningsplatser i Stockholm).

 

Du kommer enkelt att kunna beställa veckans grönsakskassar genom din närmsta REKO-ring eller genom beställingsformuläret nedan :

Våra grönsaker efter säsong

Försommar

Fänkål, röd och grön knipplök, knippmorötter, färsk vitlök, sockerärtor, kålrabbi, gurka, grönkål, rädisor och Ridgedale-sallatmix

Sensommar

Tomater, purjolök, röd romansallat, kinakål, knippmorötter, brytbönor, Honsai Tai, rödkål, savoykål, gurka, tallricksquash, gul zucchini, Ridgedale-sallatmix, brocoli, salvia

Höst

Friéssallat, romansallat, mangold , vitlök, rödlök, grönkål, Ridgedale-sallatmix, knippmorötter, ättiksgurka, Kimchi och potatis.

Undrar du vilka grönsaker du kan komma att få i dina grönsakskassar?

Följ denna länk och ta en titt på den mångfald av grönsaker, färger och smaker som vi odlar! 

 

Frågor & Svar

Om våra grönsaker och varför vi älskar dem!

1. Alla våra grönsaker är egenodlade på vår gård och sålda lokalt. Vi ser ett högt värde i att vi erbjuder säsongsanpassade, närproducerade och super färska grönsaker till bygden.

2. Vi odlar med största omsorg om växter, jord och mikroorganismer. Vi använder oss av ett tillvägagångssätt kallat "no-dig market gardening". Det är vad vi tror våra jordar mår bäst av. Vi vänder inte jorden i odlingsbäddarna någonsin och för att minimera kompaktion trampar vi aldrig på bäddarna. Vi försöker gynna mikrolivet i jorden så mycket som möjligt.

3. Vad som är bra för vår jord, är också bra för vår mat och i slutändan hälsosamt för våra kroppar. Vi använder oss bara av ekologiska jordförbättrare, gödsel och kompost - inga destruktiva kemikalier som pesticider och fungicider - eller liknande!

4. Vi levererar själva direkt till kund och står som ansvariga för varenda led i processen från jord till kund, vi kan svara på varenda fråga och få direkt feedback. Vi tror att en nära relation mellan jordbrukaren och kunden är nödvändig för en hållbar matproduktion.

Är grönsakerna ekologiskt certifierade?

Vi är inte ekologiskt certifierade. Då vi är småskaliga och vi riktar oss mot en lokal marknad behöver vi ingen certifiering för skapa förtroende. Vi har istället valt att hålla en Öppen Gård Policy för maximal transparens och odla en personlig relation till våra kunder. I att lära känna din jordbrukare ligger nyckeln till maten du kan lita på! Vi åtar oss inte bara att leverera en produkt till ditt bord utan vi åtar oss att på vägen dit även regenerera våra jordar och våra ekosystem genom att imitera naturens processer. Vi ser på hälsa och ekologi ur ett långsiktigt och mångsidigt perspektiv och i många fall överträffar vi kraven som ställs för ekologiska certifieringar.

Please reload

Åsen 20, 68695 Västra Ämtervik, Värmland, Sweden

Farming, Innovating & Educating for the benefit of all 

Copyright 2018   Ridgedale Farm AB   Org no. 559095-3344